Ekspozitë

Home » Art & Kulture » Ekspozitë

Ekspozitë e Mario Airò “Modellare l’acqua”

Falë bashkëveprimit me Institutin Italian të Kulturës në Tiranë, ekspozita “Modellare l’acqua”/ “T’i japësh formë ujit” e artistit Mario Airò, kuruar nga Simone Ciglia (Simone Çilia), ekspozohet për herë të parë në hapësirën Bazament, në datat 27 shkurt – 22 mars 2020. Vepra “Modellare l’acqua”/“T’i japësh formë...

Eksploro me tour-virtual 3D ekspozitën e fëmijve që i mbijetuan luftës gjatë eksodit kosovar

Keni humbur nga ekspozitat në COD? Nuk patët kohë t'i vizitoni? Ju sjellim më afër me këtë tour-virtual 3D...

‘Dita e Tokës’: Nëntë vepra artistike me një mesazh të fshehtë dhe sot po bëjnë xhiron e botës

Për të nderuar Ditën e Tokës, e cila përkon me ditën e sotme, 22 Prill 2020,

Duket e pabesueshme por tani mund të vizitosh Yayoi Kusama’s “Infinity Mirrored Rooms” nga shtëpia

Muzeu “The Broad” në Los Angeles është një muze i artit kontemporan. Edhe pse cdogjë eshte mbylluar për shkak...

“Dritare në Artin Mesjetar Shqiptar”

U hap në Paris, ne sallen Miro, UNESCO, ekspozita e rrallë e ikonave të artit bizantin e post-bizantin   “Dritare...

“The Photographic Ritual”- Marubi

Ekspozitë e Muzeut Marubi në La Triennale di Milano, Kuruar nga Zef Paci.   16.11 - 9.12.2018 Hapja e...

Vepra Shqiptare

Dt 21 Korrik – 25 Gusht 2017 Gjatë muajve Korrik dhe Gusht 2017, Galeria Kombëtare sjell për publikun...

“Fragility” Art Exhibition

You are invited to the opening of the “Fragility” art exhibition on 24 January at 18.00. The...

“Edi Hila: Piktori i Transformimit”

Galeria Kombëtare e Arteve dëshiron t’ju rikujtojë që ekspozita retrospektive e artistit Edi Hila, "Edi...

“Stories On Wood”

“Stories On Wood "  is the current art exhibition by Gazmend Leka  at Galeria Kalo.  This...

“Exploring The Invisible”

"Exploring The Invisible" is the current art exhibition by artist Ilir Pojani at Galeria KALO. The...

“Këtu – Apo Atje, Është Më Atje”

Nga data 7 Shtator – 9 Nëntor 2018 në sallën e ekspozitave të përkohshme ne  Galerine Kombetare te Arteve,...

Ruth Wolf-Rehfeldt: “Kolazhe dhe Edicione”

Nga Dt 12 Tetor – 12 Janar 2019 (nga e Mërkura ne të Dielë), ora 10:00-18:00, Galeria Kombetare e Arteve ju fton te...

NADAR: “Mes Rregullave dhe Tekave”

Nga data 10 Tetor 2018 – 3 February 2019, tek Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi" vjen Ekspozita fotografike...

“Gjergj Kastriot Skënderbeu”

Muzeu Historik Kombëtar çel ditën e Martë, Dt 08 Maj 2018, ora 11.30, ekspozitën "Jehona përmes...

“SHQIPËRI 1981 – 1991”

Michel Setboun sjell ekspoziten “FUNDI – FILLIMI (SHQIPËRI 1981 – 1991)” ne COD - Center For...

Chagall: “Graviteti Magjik”

Ekspozita “Chagall: Graviteti Magjik” "Nëse krijoj me zemër, pothuajse gjithçka arrihet....

“Koleksioni Albanologjik”

Ftese: Kemi kenaqesine t’ju ftojme ne ekspozimin per here te pare te botimeve te huaja pergjate ketyre 500 viteve...

Featured

Recent Posts