Festival

Home » Art & Kulture » Festival

Colour Day Festival 2019

Colour Day Festival vjen për herë të dytë në Shqipëri dhe këtë herë ju sjell fabrikën e ngjyrave. Festivali i vitit të shkuar ishte fantastik; i këtij viti do të jetë epik! Ruani datën -18 Maj 2019 - sepse do të kaloni ditën më shumëngjyrëshe të jetës suaj, një ditë me gëzim, muzikë, kërcim dhe ngjyra! Stay tuned! Së shpejti do të lançojmë listen e...

Dajti n’Fest 2019!

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, sëbashku me AKZM, EDS Foundation dhe UNDP Albania, ju ftojnë...

South Outdoor Festival

Borshi, një nga fshatrat më të mëdhenj të Shqipërisë së Jugut, i njohur për ujin e kristaltë, plazhin e...

“The Cloud Festival”

Bëhuni gati për një verë të paharrueshme në qytet! Ne datat 18 – 27 Maj 2018 organizohet “The Cloud...