Instalacione

Home » Art & Kulture » Instalacione

“N’DRITË”.

Ne daten 23 Gusht 2018, ne ish kampin e internimit te Tepelenes, Harabel Contemorary dhe AIDSSH (me mbeshtetjen e Ambasades Amerikane ne Shqiperi) organizojne nje nate artistike krejt te paprecedente – “N’DRITË”. Kater instalacione arti bashkekohor do te prezantohen ne fushen e madhe ne koder brenda ish kampit: “Sikur mama” dhe “I perkasim njeri tjetrit” nga Ema Andra, Ervin...

“The Cloud” (“Reja”) nga Sou Fujimoto

“Reja”, pavioni i galerisë “Serpentine” për vitin 2013 është projektuar nga arkitekti japonez dhe fitues i...

“The Cloud Festival”

Bëhuni gati për një verë të paharrueshme në qytet! Ne datat 18 – 27 Maj 2018 organizohet “The Cloud...

Instalacioni “Cosmic S”

Instalacioni “Cosmic S” nga Helidon Xhixha Herës tjetër kur t’iu bjerë rruga nga...

Featured

Recent Posts