Teater

Home » Art & Kulture » Teater

Sot: Teatri Metropol sjell teatrin në shtëpitë tuaja!

Arti është bëre më i aksësueshëm se kurre për shkak të izolimit në mbarë botën dhe ne patjetër që duhet të përfitojmë nga kjo! Sot për të parën herë, në bashkëpunim me 

“Romeo & Juliet”- Teatri i Londrës sjell veprën ikonike të Shekspir online falas për disa ditë

“Natën e mirë, natën e mirë! Ndarja është një pikëllim kaq i ëmbël, saqë do të them...

“A Mediterranean Tale”

Mbani shenim datat: 8 Shkurt dhe 1, 8, 9 Mars 2019, ora 20:00 -21:30 tek Teatri Metropol – Qendra Kulturore...

Shfaqja “Mbreteresha e Bukurise”

  Shfaqja “Mbreteresha e Bukurise”: Ne datat 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 17 Shkurt 2019,...

“Qiell i Heshtur”

Festivali mbarëkombëtar i teatrit do të mirëpresë nga data 23 -30 Shtator, ora 21:00 tek skena e re #arTurbina, 14...

“Oskari dhe tezja Roze”

Shfaqja "'Oskari dhe tezja Roze'' vjen ne datat 18-19-20-21 Tetor, ora 19:00, ne sallen Moliere te Teatrit Kombetar...

“NATËN, MÁ”

Drama fituese e çmimit Pulitzer dhe e çmimit të Teatrit Botëror nga autorja Marsha Norman, “NATËN, MÁ” vjen...

“Nata e Dymbëdhjetë”

Në datat 18, 19, 20, 21, 25, 26, 27, 28 Janar dhe 1 -4 Shkurt 2018 autori më me ndikim në të gjithë dramaturgjinë...

“Mbesa e Krahinorit”

Date 10 Tetor, ora 19:00 vjen ne Teatrin Metropol shfaqja “Mbesa e Krahinorit”. Nje komedi plot batuta e të...

“Tri gra dhe Misugi”

Nga data 18 Tetor, ora 20:00, vjen shfaqja "Tri gra dhe Misugi" premiere ne sallen Goethe, Teatri Kombetar Eksperimental...

“Rrno per me Tregue”

Ne datat 8 - 9 - 10 Qershor, ora 20:00 aktori i mirenjohur Arben Derhemi interpreton dramen "Rrno per me...

“MEDEA”

Date 27 Shtator, ora 18:00, rikthehet tragjedia "MEDEA'' – shfaqja qe la pa fryme publikun gjate...

“Darka e Lamtumirës”

Ne date 6 dhe 7 Shtator, ora 19:00 vjen komedia ''Darka e lamtumires''. Tek Teatri Skampa – Elbasan sjellim nje...

“Vetëvrasësi”

Ne date 28 Shtator, ora 9:00-13:00 dhe 17:00-21:00, Teatri “Andon Zako Çajupi” do të sjellë në skenen arTurbina...

Featured

Recent Posts