Artikull

Home » Ha & Pi » Artikull

Cilat janë risitë e “Festivalit të...

“Provo, Shijo, Gëzo”! ky është togfjalëshi që do të shoqërojë në tre ditët e tij, edicionin e kartërt të Festivalit të Ushqimit dhe Pijeve 2019. Expocity Albania pritet të hapë dyert e saj në datat 10-12 Maj 2019, gjatë të cilit do të zhvillohet Panairi i Ushqimit dhe Pijeve 2019, si një platformë e përbashkët me aktorët më të rëndësishëm të vendit, rajonit dhe...

Taste the balkans: Kafe Mehmeti, Tirana, Albania

Non c’è viaggio nei Balcani che si rispetti senza aver assaporato una tazza di fumante caffè turco....

Taste The Balkans

Tenere in vita i piatti della tradizione ormai dimenticati, cucinare i prodotti che la stagione offre e utilizzare solo...

The Pomegranate Festival in Shkodra

Today, I was lucky enough to be invited by Ceed Albania to visit ‘Festa e Sheges’ (The Pomegranate Festival) in Ana...

Five Foodie Experiences on the Albanian Riviera

The Albanian Riviera. One of Europe’s best-kept secrets – unless you’re Italian, in which case you’ve probably...

Mrizi i Zanave, a magical experience!

I can say, without boasting that I know the South Balkans well and Albania where I lived for almost 4 years. As a guide...

Kur historinë e Shqipërisë e gjen në vende...

E kush nuk adhuron foto të bukura, por në të njëjtën kohë dhe të veçanta? Të gjithë duam kësisoj fotosh. E...

Eventi “Rrno për me gatue”

Tirana ka mirëpritur një grup kuzhinierësh që risjellin me kujdes origjinën e gatimit në një këndvështrim të...

Reportazh: Festivali i Shegës 2018 në Shkodër!

Sot, pata fatin të jem e ftuar nga Ceed Albania për të vizituar 'Festa e Shegës' (Ana e Malit), jo shumë larg...

Riviera Shqiptare – 5 Eksperienca Ushqimore per...

Riviera Shqiptare. Një nga sekretet e ruajtura mirë të Europës, vetëm nëse jeni Italian dhe keni shijuar për vite...

“Ec ngadalë”: Lëvizja e re e ushqimit në...

"Tharja e makaronave jufka nëdiell", "glikoja e shalqinit", "buka e misrit me djathin e bardhë", "omeleta me kopër...

“Ajkuna” – Shije Shqiptare

Anxhela Çikopano është diplomuar në regji teatri dhe është doktorante në antropologji kulturore dhe me një...

“Mrizi i Zanave” dhe njeriu që qëndron pas...

Cilat janë disa nga të panjohurat e Altin Prengës me agroturizmin “Mrizi i Zanave”. Çfarë po ndodh në...

5 Restorantet më të mira në Tiranë, sipas të...

Kur flasim për drekat e darkat jashtë shtëpisë shpesh mendojmë se vlerësimet më të mira vijnë nga njerëz me...

Le Figaro: Shqipëria me vreshtat më të vjetër...

Një artikull kushtuar kantinave të verërave shqiptare është publikuar së fundi në gazetën franceze ‘Le...