Artikull

Home » Kinema » Artikull

“Perralle nga e Kaluara”/ A Tale From The Past

Tale from the Past is set in the 1930s and tells the story of a poor village family who arrange a marriage between their grown daughter, Marigo, and the underage son of a wealthy couple. Marigo is in love with a man, but the tradition of arranged marriages forces her to follow through with the absurd ceremony and wed the boy. For the communists, showing the backward...

Filmi “Delegacioni”, amaneti i plotësuar i Artan Minarollit!

ALMA MILE/ Ai është shoku Spiro, një zyrtar me peshë në Ministrinë e Brendshme, të cilit i është...

Një mesazh nga të rinjtë për të rinjtë, vjen premiera e filmit “Ana Tjetër”

Tiranë, 10 prill 2019, në ambjentet e Akademisë së Filmit dhe Multimedias Marubi, u zhvillua...

Featured

Recent Posts