Kinema Agimi

Home » Kinema » Kinema Agimi

“Mortal Engines”

Një vajze e re misterioze e quajtur Hester Shaw bashkon forcat me Anna Fang, një të dëbuar të rrezikshme dhe me Tom Natsworthy dhe një tjetër të dëbuar nga Londra, për udhëhequr një kryengritje kundër qytetit gjigand grabitqar. Nga data 06.12.2018 vjen ne Kinema Agimi, ora 18:45. Info & rezervime: http://www.imperialcinemas.al

“Robin Hood”

Një luftëtar i kryqëzatave dhe komandanti “Moor” ngrejnë një revoltë të guximshme kundër mbretërisë së...

“Streha Mes Reve”

Filmi shqiptar “Streha Mes Reve” vjen në Kinema Agimi duke filluar nga data 13.12.2018! Permbajtja: Besniku...

Featured

Recent Posts