Kinema Millenium

Home » Kinema » Kinema Millenium

“Kids Sunday”

E ku ka fëmijë që nuk i do kokoshkat! Cdo të Diele tek Kinema Millenium, kokoshka dhurate per te vegjlit! Info & Rezervime: Telefononi ne 04 22 53 654 /  22 53 655 ose vizitoni faqen zyrtare http://www.kinemamillennium.com .

“E Hena e Kinemase”

Cdo te Hene, ne Kinema Millenium, çmimet për çdo film janë të reduktuara gjithë ditën – 400 Lek/person!...

“The Nutcracker & The Four Realms”

E gjitha filloi në kërkim të një çelësi... Aq i vogël por aq i rëndësishëm për stabilitetin e...

“Creed II”

Historia do të ri-shkruhet sepse Dragot rikthehen për ndeshjen e fundit me Creed, nën instruksionet e Rocky Balboa!...

“Aquaman”

Papritur merr vesh që je trashëgimtari i mbretërisë nënujore Atlantis, dhe populli yt pret që t’i drejtosh e...

Featured

Recent Posts