Artikull

Home » Te Tjera » Artikull

Eventet qe nuk duhen humbur ne Shtator 2019!

Muaji Shtator vjen me nje sere eventesh emocionuese. Lexoni me poshte per nje liste te pergatitur  nga www.incity.al. 1.Capital T ‘Time Capsule’ Pas shume viteve ne skene, kengetari i njohur dhe shume i dashur per publikun, Capital T vjen me nje koncert madheshtor ne Tirane! Fjalet e Capital T: “Shumë vite që këndoj, shumë...

Ditët e fundit për të aplikuar në Sfidën...

Startup Grind Tirana ishte takimi i radhës ku u prezantua Sfida Rajonale Elevator Lab, e cila është në ditët e...

Raiffeisen Bank në Shqipëri dhe Kosovë hapin...

Sot më 7 Maj 2019, Raiffeisen Bank në Shqipëri dhe Kosovë hapin raundin e dytë të programit "Sfida Rajonale...

“Gangsteri shqiptar” filmi premierë...

Kur dëgjova se po zhvillohej një film i ri i quajtur "Gangsteri shqiptar", mendimi im i parë ishte se do të ishte...

Liqenet e Kacnisë, një oaz në majë të malit...

Liqenet e Kacnisë ndodhen në majë të një kreshte, ngjeshur në rrafshnaltën e malit Balgjajt që gjysmën e ka në...