Te Tjera

Home » Te Tjera » Page 2

“Festa me Maska”-Halloween

Festa me maska per Halloween eshte nje defrim i sigurt per femijet tuaj! Diten e Merkure, Dt 31 Tetor nga ora 17:00-20:00 “Te Latini” Club organizon festen me kostume per femijet nga mosha 3 – 10 vjec. Kjo feste perfshin aktivitetet zbavitese si vijon: -Animatore -Face Paint -Lojra -Muzike -Pije -Cmime per kostumin me te mire Cmimi: 1000...

“Don Kishoti”

“Don Kishoti” dhe aventurat e tij do të vijnë nëpërmjet kukullave në Teatrin Metropol ne datat 20, 21, 27, 28...

“Tre Derrkucët”

Këtë herë edhe “Tre Derrkucët” kanë zgjedhur që historinë e tyre ta tregojnë ndryshe. Ata përballen me...

“Moter e vella”

Ne datat 20 -21 Tetor, ora 10:30 shfaqja "Moter e vella'' do te argetoje femijet kete fundjave ne Teatrin Kombetar...

”Libraria e Magjepsur”

Ne datat 20 -21 Tetor, ora 10:30 shfaqja ''Libraria e Magjepsur'' do te argetoje femijet kete fundjave ne Teatrin...

Featured

Recent Posts