Vrojtim zogjsh

Home » Cfare te besh » Eksperienca » Vrojtim zogjsh

Vrojtuesit e specieve në Shqipëri: “Një shpend fatsjellës ka ardhur së fundmi në vendin tonë!”

Të dashur dashamirës të shpendëve të egër, kemi kënaqësinë e veçantë të ndajmë me ju lajmin e vrojtimit të një lloji të ri shpendi për Shqipërinë. Ky lloj është krilla me çafkë apo zonja krillë (Anthropoides virgo). Krilla me çafkë u vrojtua fundjavën e kaluar në datë 16 maj krejt pranë kufijve veriorë të Parkut Kombëtar Divjakë-Karavasta, nga gazetari dhe...

Featured

Recent Posts