Eksploro

Home » Cfare te besh » Eksploro

10+ arsye pse duhet vizituar Qarku i Vlorës

Vija bregdetare e Vlorës është një bukuri natyrore e mrekullueshme saqë duket sikur uji i kripur i detit n’a ka bërë të gjithëve të harrojmë se Vlora ka shumë histori brenda saj, parqe arkeologjike, kala, shpella për t’u eksploruar, kodra për të ngjitur, fshatra për të zbuluar, parqe natyrore për të pushuar, e kështu me rradhe. Restoranti i njohur në Tiranë, “Luga e...

Turi i kalërimit në Gjinofshat – territori antik i fshatit epiriot

Kjo eksperiencë është e përshtatshme për persona në formë të mire fizike dhe që kanë kalëruar disa...

Miratohet projektligji “Për pyjet”: Mbrojtje dhe zhvillim i qëndrueshëm i florës kombëtare

Para disa ditesh,  dt. 28 Prill 2020, ‘Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin’ në...

Zbulim arkeologjik i paleolitit të hershëm në Zvërnec të Vlorës

Gërmimet e para në kodrat e Triportit që u bënë në vitet 1975-1976 përcaktuan gjurmët e një...

Keukenhof, parku i famshëm i tulipanëve hapet për vizitorët online

Parku më i bukur pranveror në botë, Keukenhof në Hollandë, edhe pse fizikisht qëndron i mbyllur për vizitorët...

Liqenet e Kacnisë, një oaz në majë të malit mes Dibrës dhe Matit

Liqenet e Kacnisë ndodhen në majë të një kreshte, ngjeshur në rrafshnaltën e malit Balgjajt që gjysmën e ka në...

Dajti Ekspres

Dajti Ekspres eshte nje nga atraksionet turistike më të famshme ne Shqipëri. Ai është teleferiku i parë dhe i...

Albania Rafting Group

Albania Rafting Group organizon lundrime te mrekullueshme “rafting” ne Shqiperi me itenerare te ndryshme por...

Trageti Alpin

Nje udhetim i mrekullueshem mes maleve. Nëse jeni duke kërkuar për një aventurë malore, peizazhe qe të lëne pa...

Banjat e Bënjës

Banjat termale të Bënjës janë një fenomen i rrallë natyror ne komunën Petran, 14 km larg qytetit te Përmetit, te...

Featured

Recent Posts