Colour Day Festival 2019

Colour Day Festival vjen për herë të dytë në Shqipëri dhe këtë herë ju sjell fabrikën e ngjyrave. Festivali i vitit të shkuar ishte fantastik; i këtij viti do të jetë epik!
Ruani datën -18 Maj 2019 – sepse do të kaloni ditën më shumëngjyrëshe të jetës suaj, një ditë me gëzim, muzikë, kërcim dhe ngjyra! Stay tuned! Së shpejti do të lançojmë listen e artistëve!

Biletat pre-sale: http://bit.ly/colourdayfestival_albania_tickets

Shitja fillon me 18 Shkurt 2019

Më shumë informacione:
Email: [email protected]

Tel: +355 67 204 7800

Colour Day Festival comes to Albania for the second time in a row and this time brings to you The Factory of Colours. Last year the festival was fantastic, this year it is going to be epic!
Save the date -18 May 2019- because you are going to have the most colourful day of your life, a day with joy, music, dance and colours!
Stay tuned! Soon we will announce the line up!

Further information:
Email:
[email protected]

Tel: +355 67 204 7800 

Komento

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues, komenti nuk do të publikohet nga moderatori.