DITA E VERES – Festimet ne Permet!

DITA E VERES – Festimet ne Permet!

Ejani të festojmë së bashku me 17 Mars 2019!❤
“Convivium Slow Food” Përmet, për të katërtin vit rresht, organizon festën “Dita e Verës” në qytetin e Përmetit. Eventi realizohet me mbështetjen financiare të Ministrisë së Kulturës, të Bashkisë Përmet, kontributin eBashkisë Këlcyrë, Zyrës Arsimore Përmet, shoqata Vjosa Explorer, organizatës Cesvi Albania, Consortiumi Pro Përmet dhe me mbështetjen e shumë bizneseve dhe prodhuesve të vegjël të rrethit të Përmetit dhe me gjerë. Gjatë eventit do të zhvillohen mjaft aktivitete dhe do të ketë shumë surpriza!

________________________________

Come and celebrate with us on 17 March 2019! ❤
Convivium Slow Food Përmet, for the fourth consecutive year, is organizing a “Summer Day” festival in the town of Përmet. The event will be held with financial support from the Ministry of Culture, Përmet Municipality, Këlcyrë Municipality, Përmet Educational Office, Vjosa Explorer association, Cesvi Albania, Pro Përmet Consortium and the contributions of many Përmet businesses and small producers. Many activities will be organized during the event and there will be many surprises awating for all of you!

Nuk ka te dhena

Komento

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues, komenti nuk do të publikohet nga moderatori.

Featured

Recent Posts