“Halloween Night” ne Cineplexx!

Halloween Night ne Cineplexx!

Këtë Halloween Night rikthehet filmi horror “THE NUN” në shfaqjen e tij të fundit në kinema.

Menu speciale: Sugar skull tin bucket me kokoshka dhe 2 Coca Cola 0,5 L për vetëm 890 Lek!

Info dhe Rezervime: Rezervoni online.

Featured

Recent Posts