Halloween Parade

‘Halloween Parade’ në Citypark

Të Dielën, Dt 28 Tetor, ora 10:30- 13:30 në Citypark festohet “Halloween Day ” me aktivitetet e meposhtme:

-Dhurata, maskota dhe lojra

-Animatorë dhe artistët e Cirkut të Tiranës

-Tullumbace dhe facepaint

-Grupi i kërcimit Shake Dance

-Përzgjedhja e veshjeve më të frikshme të cilët do marrin dhurata

 

Ftojme të gjithë fëmijët të vishen sa më frikshëm dhe të bëhen pjesë e paradës së Halloweeen!

Info & Rezervime: Telefononi ne 069 403 1484 ose rezervoni online.

Featured

Recent Posts