Lista e fundit e shfaqjeve online nga Royal Opera House

Royal Opera House ka lajmëruar listën më të fundit të shfaqjeve që do të vijnë online këto ditë, në kanalin e saj të YouTube.

 The Cellist, The Royal Ballet (2020) – 29 Maj, 7pm BST
 Il trittico, The Royal Opera (2012) – 5 Qershor, 7pm BST
 La Fille mal gardée, The Royal Ballet (2005 ) – 12 Qershor, 7pm BST
 The Magic Flute, The Royal Opera (2017) – 19 Qershor, 7pm BST

La Fille mal gardée vjen me pjesëmarrjen e Carlos Acosta dhe Marianela Nuñez, ndërsa The Cellist është një produksion i inspiruar nga jeta e Jacqueline du Pré, me koreografi të Cathy Marston.

Royal Opera House po bashkëpunon edhe me BBCduke shfaqur një numër të shfaqjeve të tyre nëpërmjet BBC Radio 3, ndërsa filmi i saj Romeo and Juliet: Beyond Ëord, tashmë është i disponueshëm në iPlayer.

Për shfaqjet e kaluara, vizitoni faqen zyrtare ose kanalin YouTube.  

 

Burimi: whatsonstage.com

Nuk ka te dhena

Nuk ka te dhena

Komento

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues, komenti nuk do të publikohet nga moderatori.

Featured

Recent Posts