“Njelloj si ti”

Njelloj si ti” – Shfaqje me kukulla

Në Tetrin Metropol – Qendra Kulturore Tirana kemi zgjedhur të përdorim fuqinë e kukullave për të sjellë një eksperiencë të paharrueshme edukative për fëmijët.

 

Shfaqja me kukulla “Njëlloj si ti” vjen çdo të Shtunë dhe të Dielë, ora 11:00.

Info & Rezervime: Telefononi  ne 067 227 0668 ose rezervoni online.

Nuk ka te dhena

Featured

Recent Posts