“Qiell i Heshtur”

Festivali mbarëkombëtar i teatrit do të mirëpresë nga data 23 -30 Shtator, ora 21:00 tek skena e re #arTurbina, 14 trupa teatrore nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia! Teatri Metropol do të risjellë ne kete festival për te gjithe teatërdashësit, një nga shfaqjet më të suksesshme të sezonit, “Qiell i Heshtur” nga Loren Gunderson dhe regji të Armela Demaj.

Info & Rezervime: Telefononi ne 04 222 30 22 ose rezervoni online.

Cmimi: Falas.