South Outdoor Festival

Borshi, një nga fshatrat më të mëdhenj të Shqipërisë së Jugut, i njohur për ujin e kristaltë, plazhin e mrekullueshëm dhe natyrën mbresëlënëse do të mirëpresë South Outdoor Festival nga data 26-29 Prill 2019, ora 09:00- 18:00. Festivali do te zhvillohet pikerisht në mes të fushave të Groove Olive, 200 metra nga bregu, në rrugën e shtruar që të çon në det.

Ky është nje festim i gjithçkaje që mund të shijoni në natyrë: si sporti, kultura, tradita, muzika dhe kulinaria. Aktivitetete të njohura në natyrë do te zhvillohen pergjate 4 ditëve. Një koleksion i mrekullueshëm i talenteve muzikore, me akte dhe skena shumë më të mira se shumica e festivaleve të lirë, do të performojnë çdo ditë, ndërsa shitësit e ushqimeve apo pijeve do të jenë në dispozicion te publikut.

Pjesëmarrës nga vendi dhe Europa pritet t’i bashkohen ketij organizimi madheshtor.

Per me shume info/ per rezervime: http://festival.south.al

____

South Outdoor Festival will be held on 26-29 April 2019 in Borsh village, in Albania from 09:00 – 18:00!

This festival is a celebration of everything that can be enjoyed outdoor. It celebrates sports, culture, tradition, music, nature and culinary most popular outdoor activities in a 4-days event. The festival invites participants from all over the country and the whole Europe to join, compete and have fun, spread the joy and experience unique beauty of nature, food, culture, tradition of south Albania.

South-coastal village of Borsh, will be the next stop for the festival of this year. Borsh is one of the biggest villages of South Albania and it is very known for it’s Olive groves fields, Olive oil production as well for it’s wide beach (7km long) created by the delta of the river. Borsh is also characterized by an extraordinary geological diversity, a blend of sea, mountains and amazing natural resources, as well as a rich cultural heritage, tradition and delicious cuisine that makes it ideal for all sorts of outdoor activities and a perfect tourism destination.

The venue this year will be in the middle of the Olive Groove fields, 200m from the coast, on the paved road leading to the sea.

An amazing array of musical talent, with acts and staging will perform each day, and local beer, wine, and food vendors will be available for all the participants.

More information/ To buy tickets: http://festival.south.al

Burimi: http://ata.gov.al dhe South Outdoor Festival

Komento

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues, komenti nuk do të publikohet nga moderatori.

Featured

Recent Posts