Vizitë e kritikut të artit, Vittorio Sgarbi në Galerinë Kombëtare të Arteve

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti ka shoqëruar sot në një vizitë në Galerinë Kombëtare të Arteve (GKA) kritikun e artit dhe njëkohësisht mikun e Shqipërisë, Vittorio Sgarbi.

Ajo shprehet se gjatë kësaj vizite palët patën mundësi të shkëmbenim ide dhe projekt-ide potenciale në fushën e artit.

Turi fotografik në GKA n’a shëtit edhe neve në një vizitë të këndshme virtuale nëpër pavjonet e artit të institucionit kulturor. Foto që të grishin një vizitë të shpejtë në GKA, do të thonim ne.

@elvamargariti

Nuk ka te dhena

Nuk ka te dhena

Komento

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues, komenti nuk do të publikohet nga moderatori.

Featured

Recent Posts